Video i fotofragije

 VIDEO I FOTOGRAFIJE TANDEM SKOKA

Video & photos skydivng tandem jump, Hvar, Zagreb, Split, Croatia

Tandem skok padobranom iz aviona je iskustvo koje nemate svaki dan, ako razmišljate da li ga treba snimati, mi kažemo, svakako TREBA napraviti uspomenu na ovu avanturu.

Ako snimite ovu avanturu, tandem skok padobranom proživljavat ćete PONOVO i ponovo. Možete staviti video na YOUTUBE a slike na FACEBOOK te ih PODIJELITI s prijateljima!

Snimanje tandem skoka nije obavezno!

Za Vas smo osmislili TRI PAKETA snimanja. Svaki je drugačiji i zanimljiv. Svaki paket ima svoje prednosti i mane. Pogledajte ponudu i  razmislite što je najbolje za Vas.

Svi paketi su snimani u FULL HD rezoluciji (1920 x 1080). Sve fotografije su u 3840 x 2160 rezoluciji.

SNIMANJE S RUKE – 410 Kn

U ovom paketu tandem instruktor ima kameru na SVOJOJ RUCI. Kut koji snima je ograničen na udaljenost njegove ruke. Gopro ima široki kut te omogućuje dobru snimku tandem skoka padobranom iz aviona. Vi ste na prvom mjestu, KRUPNI KADAR!
Bez obzira na to što je ovo najjeftiniji video paket trudimo ga se nadograditi i usavršiti. Vodimo računa o kutu i svjetlosti. Upotrebljavamo NAJNOVIJE GOPRO kamere. Koristimo više kamera kod snimanja.
Kamera bilježi svaki trenutak tandem skoka padobranom – polijetanje, vožnja zrakoplovom, trenutak iskakanja iz aviona, slobodan pad, otvaranje kupole padobrana, vožnja pod otvorenom kupolom i slijetanje.  Snimljene su Vaše prve emocije i oduševljenje nakon otvaranja padobrana. To može JEDINO KAMERA NA RUCI INSTRUKTORA.

Profesionalci “montažeri” rade obradu video materijala.

.Cijena paketa: 410 Kn

Paket uključuje:
– 5-6 minuta videa
– cca 30 fotografija
– download link

Zato je naš video NAJKVALITETNIJI, uvjerite se, POGLEDAJTE video


 PADOBRANAC SNIMATELJ – 850 Kn

Od različitih paketa predlažemo ovaj paket, Padobranac snimatelj izvrstan je izbor. To je bio uvijek PRVI IZBOR u kojem cijena nije presudan faktor.
Paket ima KVALITETNE KADROVE i često se “vrte” na televiziji i reklamama. Tandem skok padobranom iz ovakvih kuteva izgleda IZVRSNO i zanimljivo.
Ovaj paket snima PADOBRANAC koji skače s nama iz istog aviona i u istom trenutku. Njegova kamera nalazi se na kacigi.
Padobranac snimatelj omogućava uhvatiti ŠIRU PERSPEKTIVU i vidi se tandem skok padobranom iz najboljeg kadra. Padobranac snimatelj može kadar PROMIJENITI po svojoj volji i potrebi.
Kada snimamo tandem skok padobranom uvijek dajemo sve od sebe. Trudimo se biti diskretni i “uhvatiti” sitnice koji daju “DUŠU” video materijalu. Ponekad moramo i pokoji kadar maknuti i dodati da složimo materijal kako bi se SVIĐAO VAMA. Za to smo zaposlili PROFESIONALCE koji nam slažu montažu. Svaki naš video je pomno i strpljivo pravljen.

Cijena paketa 850 kn

Paket uključuje:
– 7-8 minuta videa
– cca 30 fotografija
– download link
– široki kadar


 PREMIUM PAKET – 1050 Kn

Kao što mu i ime govori, vrhunski paket. Za sve koji žele  NAJBOLJE  moguće snimanje i veći broj fotografija pripremili smo PREMIUM PAKET za tandem skok padobranom.
Vaše fotografije i video u ovom paketu su “VAUUUUU“!
Za ovaj paket koristimo 2, 3 ILI 4 KAMERE pa možemo iskoristiti najbolje kadrove s različitim kutevima. Kamere bilježe SVAKI DETALJ. Koristimo kameru na ruci instruktora, kameru na glavi padobranca snimatelja, dodatnu kameru za prizemljenje a često uključimo i četvrtu kameru koja se nalazi  NA AVIONU.
Količina materijala daje našim PROFESIONALNIM MONTAŽERIMA mogućnost da slože IZVRSTAN VIDEO tandem skoka padobranom. Duljina videa je DUŽA od svih ostalih paketa. Ako obratite pažnju svaki Premium paket često mijenja kadrove tako možemo dobiti DINAMIKU na video paketu. Razmislite, sjetite se filmova agenta 007 u akciji, slično Vaš video izgleda.
Ako želite NAJVIŠE, NAJBOLJE, NAJDUŽE I NAJKVALITETNIJE odaberite ovaj premium paket.

Cijena paketa je 1050 kn

Paket uključuje:
– 10-14 minuta videa
– cca 50 fotografija
– download link
– široki kut na video materijalu
– svi najbolji kadrovi s tri ili četiri kamere


Door, Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,

Ukoliko se odlučite za jedan paket i imate želju da ga promijenite obavijestite nas dovoljno rano.

Kad Vam za video i slike pošaljemo download link, trebate ih  u roku od 8 dana preuzeti . Nakon tog roka moramo maknuti link!

Original snimke se brišu!  Obrađeni video i slike čuvamo za svoje potrebe otprilike godinu dana. Ne garantiramo da ćemo spremiti sav video materijal i slike.

Nakon 8 dana ako želite da Vam ponovo pošaljemo video i slike  a mi ih imamo u spremljene u arhivi poslati ćemo novi download link uz naknadu od 100 kuna.

Ako pronađete Vaš video na našem YouTube kanalu  i  sliku na  Instagram-u slobodno ih bez naknade možete skinuti.

 

MI NISMO LUDI!
MI SMO NEVJEROJATNI!


Video materijali s kanala Skydiving tandem group, You Tube

SNIMANJE S RUKE

Cijena

Kn

PADOBRANC SNIMATELJ

Cijena

Kn

PREMIUM PAKET

Cijena

Kn

UVJETI

Da možete napraviti tandem skok padobranom pročitate uvjete koje trebate ZADOVOLJITI .

Ovdje možete pročitati uvjete plaćanja!

PROČITAJTE UVJETE

ONLINE REZERVACIJA

TANDEM SKOKA PADOBRANOM

 

 

ONLINE REZERVACIJA