tandem skok

TANDEM SKOK


ŠTO JE TANDEM SKOK PADOBRANOM IZ AVIONA?

Velika zabava koje ćete se dugo sjećati!
Tandem skok padobranom iz aviona za sve ljude!

52

sekunde
slobodan pad

– Visina skoka:  3.600 m
– cijena 1600,00 kn

 

40

sekundi
slobodan pad

– Visina skoka:  3.000 m
– cijena 1400,00 kn

Cjene tandem skokova padobranom

– Potrebno vrijeme: 3 sata
– Minimalne godine:  14 godina

Svi koji žele probati skok padobranom iz aviona BEZ prethodne obuke, znanja i LIJEČNIČKOG pregleda, tandem skok padobranom je idealno rješenje. Skačete vezani za svog licenciranog i iskusnog instruktora i iz prve ruke doživljavate sva uzbuđenja i draži padobranstva! Ovo je NAJSIGURNIJI i najjednostavniji način da probate biti padobranac.
S nama je napravio tandem skok izu aviona Jaran iz noćne more u suradnji s 24 sata, pogledajte njegovo iskustvo!

Kakav je to osjećaj

napraviti tandem skok padobranom?

Da budemo posve iskreni, samo Vi možete odgovoriti na to pitanje. To je osjećaj kakav ne možete doživjeti u svakodnevnom “zemaljskom” životu. Slobodan pad je osjećaj bestežinskog stanja. Garantiramo najmanju vertikalnu brzinu od 200 kilometara na sat!

Pokušajte na trenutak biti padobranac, zavirite u svijet padobranstva! Ne vjerujete nam, dođite i uvjerite se!


Postanite  naš fun!  Pratite na facebook- u Vaše najnovije slike tandem skokova!
Uvjek imajte svježu informaciju sa iznenađenjima!

stisnite like na facebook-u,
i subscrib na youtube!Dostupnost tandem skoka padobranom:

ZAGREB

Svaki dan: Ožujak, Travanj, Svibanj, Rujan, Listopad
Povremeno: Lipanj, Studeni

HVAR

Svaki dan: Lipanj, Srpanj i Kolovoz
Povremeno: Rujan

SPLIT

Povremen tijekom cijele godine


UVJETI

Da možete napraviti tandem skok padobranom pročitate uvjete koje trebate ZADOVOLJITI .

Ovdje možete pročitati uvjete plaćanja!

PROČITAJTE UVJETE

PREDNOST SKAKANJA TANDEM SKOKOVA U 
ZAGREBU

Najveća prednost je tandem skokova u Zagrebu što ne morate izgubiti cijeli dan. Dovoljno je izdvojiti 2 sata. Ponekad i kraće. Aerodrom Lučko udaljen je od Zagreba 10 minuta vožnje automobilom.
Ako nije sigurna meteo situacija brzo možemo prilagoditi termin tandem skoka. Minimalno gubljenje dragocjenog vremena. Uz ovakvu brzu prilagodbu imate minimalni trošak. Put u Sloveniju ili Mađarsku iziskuje dodatni trošak uz prijevoz hranu i piće.
Razmislite i usporedite prednosti realizacije tandem skoka u Zagrebu! 

Da li ste ikad vidjeli svoj grad Zagreb iz ptičije perspektive. Jarun na 3000 ili 3600 metara možete pokriti dlanom jedne ruke.  Vidjeti svoju kuću ili zgradu u kojoj živite je ne stvarno.  Ovo je samo dio prednosti koje imate skačući tandem skok padobranom u Zagrebu!Kratki tečaj tandem skoka.

.

Nakon neizbježnih papira započinjemo s pripremom za tandem skok padobranom iz aviona. Pripreme se rade jedan na jedan, to znači, da će se obuka raditi samo s Vama. Naučiti ćemo Vas sve što trebate znati o tandem skok padobranom iz aviona.

.

Let avionom traje otprilike 20-ak minuta. Tijekom leta imati ćete prekrasnu panoramu. Prije tandem skoka padobranom iz aviona tandem instruktor će napravit posljednje pripreme i provjeriti kako ste vezani za njegov padobran. Par minuta prije tandem skoka padobranom iz aviona otvoriti će se vrata na avionu.
Ako ste i bili mirni, brzina aviona i buka će imati učinak na Vas. Tandem instruktor će provjeriti mjesto iskakanja iz aviona te napraviti dogovor s pilotom.

Primjetiti će te da se smanjio gas na avionu. To je znak da je Vaša avantura tandem skoka padobranom iz aviona počela. Nemate brige, tandem instruktor će voditi korak po korak!

I neizbježno, početak,

IDEMOOOO…

Osjećaj ubrzanja je nevjerojatan, zvuk vjetra bučan… U slobodnom padu ste, par sekundi  nakon izlaska iz aviona tandem instruktor bacio je mali padobrančić koji će smanjiti brzinu u slobodnom padu približno na 200 km/h. Konstatnu brzinu postižete negdje oko 10 -12 sekundi od izlaza iz aviona.

Ako ste platili padobranca snimatelja ili Premium paket ispred sebe vidjeti ćete padobranca koji Vas snima.
Jeste li se nasmijali? Sada je vrijeme za veliki osmijeh! Imati ćete snimke ovog nevjerojatnog doživljaja.

.

Sve što je lijepo, brzo dođe kraj! Mora se otvoriti padobran. Mali trzaj i padobran je otvoren. Naći ćete se u mirnom i tihom okruženju. Nježno kliziti po zraku i močićete razgovarati s tandem instruktorom. Tandem instruktor će Vam dati komande od padobrana i vožnja po zraku počinje. O Vašoj odluci ovisi da li želite brzu ili laganu vožnju.

Približavanjem zemlji morate krenuti u postupak za

prizemljenje.

Veoma jednostavno, kako smo i pokazali dignuti noge u zrak. Važno je da slušate tandem instruktora koji će davati kratke i jasne upute. Nakon slijetanja tandem skoka padobranom iz aviona spremite se na ogroman osmijeh i zadovoljstvo. Možda niste ni svjesni, ali upravo ste uspješno napravili svoj prvi skok padobranom. Kod prijatelja koji su čekali na zemlji možete na licu ugledati malu zavist.

Nakon uspješno izvedenog tandem skoka padobranom čeka mali poklon, DIPLOMA.