tandem skok

TANDEM SKOK


ŠTO JE TANDEM SKOK PADOBRANOM IZ AVIONA?

Velika zabava koje ćete se dugo sjećati!
Tandem skok padobranom iz aviona je za sve ljude!


Svi koji žele probati skok padobranom iz aviona BEZ prethodne obuke, znanja i LIJEČNIČKOG pregleda, tandem skok padobranom je idealno rješenje. Skačete vezani za svog licenciranog i iskusnog instruktora i iz prve ruke doživljavate sva uzbuđenja i draži padobranstva! Ovo je NAJSIGURNIJI i najjednostavniji način da probate biti padobranac.

Kakav je to osjećaj napraviti tandem skok padobranom?

Da budemo posve iskreni, samo Vi možete odgovoriti na to pitanje. To je osjećaj kakav ne možete doživjeti u svakodnevnom “zemaljskom” životu. Slobodan pad je osjećaj bestežinskog stanja. Garantiramo najmanju vertikalnu brzinu od 200 kilometara na sat!

Pokušajte na trenutak biti padobranac, zavirite u svijet padobranstva! Ne vjerujete nam, dođite i uvjerite se!


Bitne informacije za tandem skok padobranom

– Visina skoka:  3.000 m / 10.000 ft
– Slobodan pad:  40 sekundi
– Potrebno vrijeme: 3 sata
– Minimalne godine:  14 godina

Cijene tandem skokova padobranom

Zagreb     1500,00 Kn
Hvar         1900,00 Kn

Split         1900,00 Kn

Stisnite like na facebook-u, i subscrib na youtube, te kao naš fun imate dodatni popust za tandem skok padobranom!

stisnite like na facebook-u,
i subscrib na youtube!

Kao fun imate cijenu za tandem skok padobranom u ZAGREBU,

1.390,00 kuna!


Dostupnost tandem skoka padobranom:

ZAGREB

Svaki dan: Ožujak, Travanj, Svibanj, Rujan, Listopad
Povremeno: Lipanj, Studeni

HVAR

Svaki dan: Lipanj, Srpanj i Kolovoz
Povremeno: Rujan

SPLIT

Povremeno tijekom cijele godine


UVJETI

Da možete napraviti tandem skok padobranom pročitate uvjete koje trebate ZADOVOLJITI .

Ovdje možete pročitati uvjete plaćanja!

PROČITAJTE UVJETE

.

 

Nakon neizbježnih papira započinjemo s pripremom za tandem skok padobranom iz aviona. Pripreme se rade jedan na jedan, to znači, da će se obuka raditi samo s Vama. Naučiti ćemo Vas sve što trebate znati o tandem skok padobranom iz aviona.

 

.

Let avionom traje otprilike 20-ak minuta. Tijekom leta imati ćete prekrasnu panoramu. Prije tandem skoka padobranom iz aviona tandem instruktor će napravit posljednje pripreme i provjeriti kako ste vezani za njegov padobran. Par minuta prije tandem skoka padobranom iz aviona otvoriti će se vrata na avionu.
Ako ste i bili mirni, brzina aviona i buka će imati učinak na Vas. Tandem instruktor će provjeriti mjesto iskakanja iz aviona te napraviti dogovor s pilotom.

Primjetiti će te da se smanjio gas na avionu. To je znak da je Vaša avantura tandem skoka padobranom iz aviona počela. Nemate brige, tandem instruktor će voditi korak po korak!

I neizbježno, početak, IDEMOOOO…

Osjećaj ubrzanja je nevjerojatan, zvuk vjetra bučan… U slobodnom padu ste, par sekundi  nakon izlaska iz aviona tandem instruktor bacio je mali padobrančić koji će smanjiti brzinu u slobodnom padu približno na 200 km/h. Konstatnu brzinu postižete negdje oko 10 -12 sekundi od izlaza iz aviona.

Ako ste platili padobranca snimatelja ili Premium paket ispred sebe vidjeti ćete padobranca koji Vas snima.
Jeste li se nasmijali? Sada je vrijeme za veliki osmijeh! Imati ćete snimke ovog nevjerojatnog doživljaja.

.

Sve što je lijepo, brzo dođe kraj! Mora se otvoriti padobran. Mali trzaj i padobran je otvoren. Naći ćete se u mirnom i tihom okruženju. Nježno kliziti po zraku i močićete razgovarati s tandem instruktorom. Tandem instruktor će Vam dati komande od padobrana i vožnja po zraku počinje. O Vašoj odluci ovisi da li želite brzu ili laganu vožnju.

Približavanjem zemlji morate krenuti u postupak za prizemljenje. Veoma jednostavno, kako smo i pokazali dignuti noge u zrak. Važno je da slušate tandem instruktora koji će davati kratke i jasne upute. Nakon slijetanja tandem skoka padobranom iz aviona spremite se na ogroman osmijeh i zadovoljstvo. Možda niste ni svjesni, ali upravo ste uspješno napravili svoj prvi skok padobranom. Kod prijatelja koji su čekali na zemlji možete na licu ugledati malu zavist.

Nakon uspješno izvedenog tandem skoka padobranom čeka mali poklon, DIPLOMA.