Mediji

MEDIJI I AEROKLUB TANDEM

SNIMANJE NOVE NAJAVNE ŠPICE ZA NOVU TV

Tijekom iznad prosječno toplog listopada imali smo suradnju s Novom tv za snimanje nove najavne špice. Padobranci aerokluba Tandem bili su u glavnim ulogama. Bilo je iznimno zanimljivo pratiti stručno moderiranje i režiranje tima Nove tv, te smo puno naučili od profesionalaca. Vjerujem da su i oni dosta toga naučili o padobranstvu, te da se skoro vidimo na drugim nebeskim projektima.


Suradnja Red Bull-a i Aerokluba Tandem 2019. godina


Otok Hvar kao jedan od najljepših otoka koji obećava zabavu i dobar provod , često traži dodatan sadržaj, koji je dovoljno atraktivan za njegove goste.

Tako je nastala suradnja s Yacht Week-om, Red bull-om i Aeroklub-om Tandem.  U organizaciji Aerokluba Tandem izvedena je sva logistika i  trenažni skok. Jeff Provenzano i Mike Swanson kao članovi Red Bull ari force tima  izveli su skokove padobranom iz aviona u more među jedrilice u sami centar partiya. Malo je reći da je ekipa pucala od oduševljenja.

Naša ekipa profesionalaca stoji na raspolaganju svima koji imaju ideju i žele to realizirati!


Tekst u Jutarnjem listu  o tandem skoku padobranom s učiteljicom. 2018. godina


‘SKOČI, SNJEŽANA, SKOČI!’ Učiteljica 4.a Snježana Duić (53) zahvaljujući svojem razredu ostvarila želju iz mladosti: ‘Nikad ovo neću zaboraviti!’

Zagrebačka učiteljica Snježana Duić (53) imala je neispunjenu želju od djetinjstva. Početkom osamdesetih, na organiziranim radnim akcijama u Beogradu, svi su učenici imali priliku skočiti padobranom, osim nje. Bila je premlada, imala je tek 15 i pol, a dozvola za skok važila je samo za one iznad 16.

Pročitajte više o  tekstu u  Jutarnjem listu!


HRT- reportaža 2014. godina


NIJE SE SNIMILO…KAO DA SE NIJE NI DOGODILO
Zašto je dobro snimiti TANDEM SKOK PADOBRANOM?
Letenje i SLOBODAN PAD nisu prirodni čovjeku. To je situacija u kojoj vam je adrenalin na maksimalnoj razini. Takvo stanje mijenja uobičajen način funkcioniranja vašeg mozga i radne modele kao i procesuiranje informacija. Mnogo toga mozak jednostavno „briše“ iz svijesti jer u tom trenutku slobodnog pada to njemu nije bitno. Fokus za nebitno je negdje na drugoj strani galaksije a vi ste upravo ovdje i sada…sa malim rupicama u sjećanju. Zato je snimka super stvar za regresiju i popunjavanje tih rupica. Obično tandem skakači kad gledaju snimku imaju komentare poput „eee da, pa i to smo napravili…sad se sjećam“.
Snimka je također super način za podjeiliti padobransko iskustvo s vašim prijateljima, jer ipak oni sa zemlje ne vide puno što se dešava na 3500 m. To su trenuci ispunjeni ponosom i smijehom. A glavni glumac ima uspomenu za čitav život….i dobru priču za zadiviti suprotan spol.
TANDEM SKOK PADOBRANOM nije jeftina aktivnost…ali vrijedi svakog novčića, jer njome dobivate nešto…nešto u srcu što vam nitko nikada ne može oduzet. SNIMANJE je dodatan trošak, ali vam to zaista preporučam kao padobranac. Na primjer ja se svog prvog skoka uopće ne sjećam ….kao nešto stojim na rubu aviona, a iduća scena otvoren padobran a ja izgubljena u prostoru i vremenu. Sve ono između zauvijek izgubljeno u bespućima moje podsvijesti.
AEROKLUB TANDEM nudi više vrsta snimanja, SNIMANJE S RUKE, PADOBRANAC SNIMATELJ i PREMIUM SNIMANJE. Tako da svako za sebe može pronaći najbolju soluciju. Naglasila bi da su sva naša videa montirana od profesionalnog montažera te samim time izgledaju jako reprezentativno.
Možda nikad nećete osvojiti oskara…hodati crvenim tepihom…ali tada vi ste glavni i jedini glumac u filmu života. Vidimo se na nebeskim prostranstvima na lokacijama ZAGREB, HVAR, SINJ.


Skok padobranom na Trg bana Josipa Jelačića. Dani kruha 2004. godina


Skok padobranom na glavni trg grada Zagreba, Trg bana Josipa Jelačića uvijek je uzbudljiv i veliki izazov. Osim brojne publike postoji puno prepreka te visoke zgrade koje otežavaju izvođenje samog skoka. Na takav skok  uvijek idu padobranci koji znaju kako se gađa cilj. Padobranci koji treniraju skok padobranom na cilj gađaju metu od 2 centimetra. Zadatak im je da  prvim kontaktom pogode cilj, obično to izvode s petom našiljenih tenisica.  Skok padobranom izvodi se s 1200 metara visine.


HRT – Priprema probaj sad


Jedna od mnogih emisija za HRT.

U ovom video materijalu izvodimo skok padobranom  iz aviona koji se sve manje koristi za skakanje, Antonov 2 (AN-2).
 Specifičnost ovog aviona je što ima dvostruka prednja krila i krila su presvučena platnom pa obojena željenom bojom.


Za Red Carpet, RTLSkok padobranom ispred crkve u novom Zagrebu na svadbu. 1999. godina