Blog skok padobranom

BLOG

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

SKYDIVING TANDEM GROUP VAS PONOVO RADUJE VELIKOM AKCIJOM!!

Za završnu fazu ljeta i svega što ono nosi odlučili smo vas ponovo počastiti popustom. Tandem skok padobranom u Zagrebu sa SKYDIVING TANDEM GROUP  sa snimkom i fotografijama skoka za

samo 1400 kuna.

Prilika koju ne smijete propustiti!! Razgledajte Hrvatsku metropolu odozgo, bacite pogled na park prirode Medvednicu , doživite sve čari slobodnog pada iz prve ruke te se pohvalite atraktivnim fotkama i adrenalinskom avanturom  s 3000 m , svojim prijateljima i obitelji.

Skokovi bookirani i skočeni u razdoblju 29.8.2020 do 20.9.2020 ostvaruju popust.

SKYDIVING TANDEM GROUP TEAM ima instruktore sa najviše skokova u Hrvatskoj, i najvećim iskustvom u snimanju tandema, sigurnost i profesionalnost u imperativ!

Naš avion čeka na vas 7 dana u tjednu, dođi i baci se!! Avantura te zove.

www.tandem.hr

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

SKYDIVING TANDEM GROUP PILOTI

SKYDIVING TANDEM GROUP se može pohvaliti da je školovao mnogo pilota , od kojih mnogi sada lete za komercijalne kompanije.

Antonio Klasnić je na putu da postane jedan takav pilot,  možda vas baš on preveze do Havaja.

Ima 25 godina i krenuo je s letenjem na petoj godini fakulteta. Studirao je zrakoplovno inžinjerstvo ( dake faca..) na FSBu Zagrebu kada je shvatio da je letenje ono što želi raditi. Trenutno ima preko 300 sati naleta koje je sakupio na razne načine na raznim tipovima letjelica. Zanimljivo je to da je sam prvi let zrakoplovom u životu imao prilikom skoka padobranom, a danas je ponosan pilot zrakoplova iz kojeg redovito gubi putnike u letu…. Zezemo ga da je izbacivač prve klase.

Pored visine druga ljubav mu je ples. Instruktor je salse u jednoj plesnoj školi u kojoj provodi dosta vremena s ljudima koji djele istu strast. Usporedba plesa i letenja je jednostavna-jedno i drugo zahtjeva određenu motoričku vještinu koja se dobiva samo upornim ponavljanjem.

Redovno vježba, diže utege i vozi bicikl do svemira i nazad.

Što reć…em zgodan, em leti, em pleše.. i da zaboravili smo spomenuti da je izvrstan kuhar koji nas često počasti svojim delicijama.

Cure sorry…ima curu.

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

RED BULL I SKYDIVING TANDEM GROUP

Svako ljeto na otoku Hvaru kao jednom od najatraktivnijih Jadranskih lokacija organiziramo padobranske aktivnosti. Dolaze nam tandem skakači i sportski padobranci iz cijelog Svijeta te iz prve ruke svjedoče ljepoti Hrvatske obale odozgo. Brojne recenzije tome svjedoče, na 500 odličnih recenzija samo 2 su vrlo dobre, dakle statistika nam ide u prilog. Osim svojih prirodnih ljepota Hvar nudi i bogati zabavni i noćni život što je dobitna kombinacija za nezaboravno ljeto.

To je otkrio i RED BULL te u suradnij sa SKYDIVING TANDEM GROUP organizirao skokove na more. Uvala je ugostila 50-tak jedrilica sa DJ jedrilicom, ogromnim zvučnicima… dnevni parti je bio zagarantiran. Kao vrhunac eventa bio je skok na vodu između jedrilica koji je definitivno izazvao neviđene ovacije i oduševljenje. Narednih dana ekipa sa jedrilica i sama je iskusila skok padobranom iznad Hvara. Bilo nam je zadovoljstvo biti dio RED BULL TIMA.

Na Hvaru organiziramo i padobranska natjecanja koja su jako atraktivna jer osim skakanja uključuju i puno dodatnog sadržaja poput izleta i noćnog života. Hvar je idealan za sve koji vole aktivan odmor i prirodne ljepote.

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

TANDEM SKOK U ZAGREBU

SKYDIVING TANDEM GROUP  je jedini pružatelj usluge tandem skoka padobranom u Zagrebu. Kad kažemo u Zagrebu tako i mislimo. Skokovi se izvode na sportskom aerodromu Lučko, Ježdovečka 17,  svega 15 minuta od centra Hrvatske metropole. Ne mislimo na okolicu, koja često podrazumjeva putovanje autom od sat vremena.

Kao vlasnici aviona imamo mogućnost last minute booking i dostupni smo 7 dana u tjednu.

Na internetu se često nude ponude koje su van Zagreba ili još kompliciranija opcija odlaska u Sloveniju. Prelazak granice za vrijeme Covid 19 epidemije nosi rizik da istu ni ne prijeđete ili vam ne gine samoizolacija od 2 tjedna na povratku. Također za ulazak u Sloveniju je potreban negativan PCR test na Koronu, ne stariji od 36 sati a trenutna cijena mu je 1500 kuna. U takvom aranžmanu za skok vam je potreban cijeli dan i financijski izdatak je duplo veći.

Korisnik usluge se uvijek treba dobro raspitati gdje se skok točno izvodi i koliko će cijeli događaj trajati.

SKYDIVING TANDEM GROUP STOJI VAMA NA RASPOLAGANJU. DOĐI I BACI SE!!!!

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

VAŠ NAJBOLJI IZBOR ZA TANDEM SKOK PADOBRANOM……ZAŠTO??

Zato što je AEROKLUB TANDEM – Skydiving tandem group pionir u tandem skokovima iz aviona. Prvi tandem odradili smo 1993 godine, mnogi od naših korisnika usluga nisu se tada još ni rodili. Imamo najduži radni staž i najveće iskustvo na ovim prostorima. Napravili smo više od 15 000 skokova padobranom. Naši instruktori se ističu izuzetnim znanjem i vještinama te više laskavih titula poput dvostrukog svjetskog prvaka u B.A.S.E. skokovima, vice prvacima Jugoslavije, prvacima Hrvatske…. i to u više različitih kategorija. Sigurnost i profesionalnost su naš imperativ što se vidi iz brojeva, najviše odrađenih tandem skokova u Hrvatskoj.

Kao krovna padobranska organizacija organiziramo natjecanja i državna prvenstva te smo izbornici reprezentacija. Školujemo godišnje najviše padobranaca i osposobljavanja za više kategorija padobranskih dozvola, koristimo suvremenu padobransku opremu. U Zagrebačkom zrakoplovnom savezu imamo funkciju do predsjednika, tako sudjelujemo u srži oplemenjivanja padobranstva kao i njegovom napretku u sportskom segmentu. SKOK PADOBRANOM JE NAŠ POSAO, vi radite u uredu ili za kompjuterom, mi smo u avionu ili u slobodnom padu.

U Hrvatskoj postoje samo 2 aviona za padobranske operacije, mi smo ponosni vlasnici jednog aviona. Većina padobranskih aktivnosti se odvija u našoj organizaciji. Školujemo pilote za operacije bacanja padobranaca. Vlastiti avion nam otvara mnoge mogućnosti i daje otvorene ruke za više projekata u odnosu na druge organizacije.

Obratite nam se sa povjerenjem, tu smo za vas.

Vaš
AEROKLUB TANDEM
SKYDIVING TANDEM GROUP

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI TE VAM NE TREBA CIJELI DAN

Kao jedini vlasnici padobranskog aviona u sjevernom dijelu Hrvatske imamo otvorene ruke kod organizacije tandem skokova padobranom. Što to znači??
To znači da kad rezervirate svoj skok u npr. 15 sati on je u 15 sati te ne morate čekati cijeli dan ili zbog gužve riskirati da potpuno izgubite termin za skok taj dan. Kada putujete van Hrvatske da bi odradili skok riskirate da izgubite termin i morate čekati da zadnji skakač u danu skoči da biste vi mogli krenuti kući, jer tako funkcionira organiziran prijevoz. Dakle iako ste vi skočili u 10 sati , nećete kući prije 19 sati jer tek tada je zadnji skakač skočio. Također postoji i mogućnost da ako na vrijeme niste rezervirali skok, isti u potpunosti propustite. Ako se u međuvremenu pogorša meteo slika morate se vratiti nazad bez odrađenog skoka, dakle na put ste krenuli uzaludno.
AEROKLUB TANDEM – SKYDIVING TANDEM GROUP ima i mogućnost last minute bookinga, što znači ako ste se danas odlučili skočiti me ćemo vam to omogućiti, jer kao što smo i spomenuli imamo svoj avion i svoje pilote nama na raspolaganju. Nudimo najveći broj otvorenih termina za tandem skokove , te možemo odraditi najveći br skokova u jednom danu jer imamo najviše instruktora.
Radimo na 3 atraktivne lokacije Zagreb, Split i Hvar, te povremeno gostujemo na ostalim sportskim aerodromima.
Uvijek savjetujemo da se dobro raspitate prije skoka, koliko iskustva i zadovoljnih korisnika ima organizacija s kojom skačete, dali školuju, dali imaju svoj avion, koliko godina iskustva je iza njih….sve su to važni i odlučujući faktori u donošenju odluke.
Stojimo na raspolaganju, vaš SKYDIVING TANDEM GROUP.

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

NEKI BACAJU LOPTE, ON BACA LJUDE IZ AVIONA!!!

Naš pilot Anže Budić, veseljak iz Brežica, zaljubljenik u aviaciju. Počeo je letjeti već sa 15 godina a sa 16 godina odradio prvi samostalni let, te tako ušao u povjest na ovim prostorima. Prije vozačke dozvole skupio je one pilotske a i odradio je je nekolicinu padobranskih skokova. Osim što leti avione, jedrilice, padobran, vozi i auto, traktor, kombajn i motor.
Ima preko 500 sati letenja, radi kao safety pilot, nadgleda manje iskusne pilote te im pomaže u obuci i trenira druge pilote za operacije bacanje padobranaca. Najslađe mu je kad pobaca ljude iz aviona okrenuti zaokret avionom te kroz otvorena vrata gledati kako padaju.
Da može najradije bi odletio u svemir. Poznavajući njega, ne bi se ni čudili tome.

Skydiving tandem group, Croatia, Hvar, Zagreb,tandem jump Hvar

NAŠ AVION ZA SKAKANJE PADOBRANACA

Bez našeg aviona ne bi bilo ni skakanja padobranaca u Zagrebu. Avion Cessna 182 je najkorišteniji zrakoplov u svijetu za male sportske centre koji njeguju padobranstvo. Padobranski skokovi izvode se sa raznih visina te je zbog toga potreban snažan motor u avionu.
Potrebno je puno energije i novaca da bi avion bio u letnom stanju. Moramo zadovoljiti sve propise i zahtjeve koje propisuje naša agencija CCAA.
Sva naša zalaganja i veliki dio prihoda usmjeravamo u avion da možemo razvijati, unaprjeđivati padobranstvo i skokove padobranom.

Zahvaljujući što posjedujemo avion možemo ostvariti bitne aktivnosti u padobranstvu te biti uvijek u vrhu padobranstva. Skokove padobranom izvode rekreativci, sportski padobranci u disciplinama skok na cilj, formation skydiving i tandem skokovi. Svi klubovi koriste naš avion za školovanje padobranaca, sportsko padobranstvo i rekreaciju.
Tandem skok iz aviona je naša specijalnost. Počeli smo  prvi u Hrvatskoj izvoditi tandem skokove, davne 2002. godine.
Aeroklub Tandem je operator aviona 9A-EEE te smo jedini u Zagrebu koji možemo omogućiti razne pogodnosti za skokove padobranom – tandem skokovi.
Pratite nas na https://www.facebook.com/skydivingtandem .