Otok Hvar pakleni otoci, tandem skok padobranom
Oblaci na aerodrom Hvar, tandem skok padobranom
Aerodrom Hvar, tandem skok padobranom, Zagreb
Iza aviona, Hvar, tandem skok padobranom
Ulaz na aerodrom Hvar, tandem skok padobranom
Tandem skok padobranom iznad Hvara, naopako
Zalazak sunca na aerodromu Hvar, tandem skok padobranom
Stari Grad, Hvar, tandem skok padobranom
Brač,Hrvatska, tandem skok padobranom
Otok Korcula tandem skok padobranom
Hvar tandem skok padobranom, Zagreb

Hvar

Ako tražite IDEALNO MJESTO za napraviti tandem skok padobranom OTOK HVAR je ono što tražite. Aerodrom Hvar  smješten je gotovo u sredini Jadranskog mora pa ima nevjerojatan pogled i savršenu klimu za skok padobranom. Naša aktivnosti na otoku Hvar je najučestalija u srpnju i kolovozu.

Sam aerodrom smješten je u samom centru otoka Hvara. Nalazi se na istočnoj strani 3 km od centra Starog Grada u Starogradskom polju, Put Gospojice. S druge strane aerodroma na 5 km nalazi se popularno mjesto Jelsa. Relativna blizina aerodroma Hvar od gradova Stari Grad i Jelse omogućava jednostavan transport do aerodroma (bicikl, skuter ili sl.). Otok Hvar ima izvrsnu klimu pa je skakanje padobranom moguće cijele godine. Ima veoma malo dana kad nije moguće napraviti koji skok padobranom. Svaki skok je pustolovina jer pogled ponekad seže do Italije.  Na aerodromu Hvar osigurali smo duboki hlad s ugodnom muzikom.

Osim domaćih padobranaca često dolaze i strani padobranci koji na godišnjem odmoru žele napraviti skok padobranom s prekrasnim pogledom. Ponekad organiziramo padobransko skakanje iz aviona i tijekom zime.

Manevarska površina aerodroma se sastoji od uzletno-sletne staze (USS) koja se pruža u pravcu zapad sjeverozapad-istok jugoistok odnosno u pravcu 102,21°-282,22° odnosno 10-28. USS je travnata površina i ne instrumentalna je. Koristi se dužina USS 748 metara.

Tabla aerodrom Hvar, tandem skok padobranom
Tabla aerodrom Hvar, tandem skok padobranom
Drop zona Hvar, Hrvatska, tandem skok padobranom
Drop zona Hvar, Hrvatska, tandem skok padobranom