PROMIJENITE SVAKODNEVICU!

Poželjeli ste se početi baviti nečim DRUGAČIJIM. Nešto što odskače od svakodnevice. Provesti puno vremena na zraku i biti AKTIVAN! Željeli bi više POPULARIZIRATI padobranstvo kod žena. Žene – cure nekako se teže odluče postati padobranke. U svijetu padobranstvo je izjednačeno u spolovima. Sve što rade dečki MOGU I CURE. Na takmičenjima ponekad imamo i POSEBNE nagrade za žene.
Poseban program za cure – žene JEFTINIJE JE! Ako se pitate zašto?  Odgovor je jednostavan, atmosfera će biti drugačija, škola padobranstva opuštenija a fali nam cura u sportskom padobranstvu.

Padobranstvo je ono što Vam nudimo. ŠKOLA PADOBRANSTVA ZA CURE! Odgovorno tvrdimo da ćemo cure naučiti isto ako i ne BOLJE od dečki!
Pošaljite nam MAIL na jump@tandem.hr sa vašim imenom i telefonom ili napravite upis  ONLINE, ako želite doći na prvi sat inforamativnog predavanja.

Škola padobranstva za cure, ZAGREB Upis škola

tamo možete postaviti sva pitanja koja se sjetite a vezana su za padobranstvo i školu padobranstva. Nakon toga odlučite dali stvarno želite POHAĐATI našu školu padobranstva – tečaj padobranstva!!

Bavimo se padobranstvom čitav život, naši instruktori imaju iskustva u padobranstvu od 10 -37 godina, možemo slobodno reći da je ovo naš način života, ne samo sport. Probajte, shvatiti ćete zašto se padobranstvom bavimo toliko dugo. Svaki Vaš sadašnji problem je imaginaran, kada ste na livadi, sva koncentracija svedena je na SKOK PADOBRANOM IZ AVIONA!

U Aeroklubu Tandem škola padobranstva najviše je usmjerena na SIGURNOST. Naši nastavnici padobranstva s VELIKIM ISKUSTVOM znaju koja pitanja i kakve dvojbe Vas muče. Konstantno ulažemo u znanje, USAVRŠAVAMO SE i mijenjamo metodiku školovanja. Maksimalno se trudimo oko sigurnosti i pokušavamo PRATITI SVJETSKE TRENDOVE u padobranstvu!

Većini osoba padobranski skokovi daju maksimalno UZBUĐENJE, nešto, prastari izazov – strah od pada, strah od visine … to je zdrav strah prosječne osobe.
Prebrodite taj strah, tečaj padobranstva – škola padobranstva je ono što Vam TREBA!

Škola padobranstva u ZAGREBU, LUČKO, tablica:

Termini
 1. 13.03.2017.
 2. 10.04.2017.
 3. 08.05.2017.
 4. 11.09.2017.
Cijena 3.000,00 kuna
Stisnite subcsript na youtube i ostvarite cijenu od

1.260,00 kuna

Liječnički pregled 360,00 kuna
Radno vrijeme Srijeda, četvrtak, i petak Ilica 31, večenji sati.
Subota i  nedjelja cijeli dan, aerodrom Lučko
Mjesto ZAGREB, Ilica 31 i aerodrom Lučko
UKLJUČENO – u školu padobranstva
Obuka na zemlji Obuka u zraku
Oprema za školovanje 1 skok s 1000 m + pakiranje

Dobra zabava uz povećnje samopouzdanja

NIJE  – uključeno u školu padobranstva
Transport do aerodroma
 liječnički pregled

 

Padobranstvo, potpuno nova VJEŠTINA DINAMIČKOG PROMETA – kretanje u novoj dimenziji – trodimenzionalnom svijetu, … letjeti!

To je korak dalje.

Vješti padobranci mogu letjeti u slobodnom padu poput ptica!

Međutim, dok ptica posjeduje unutrašnji osjećaj leta, ljudi moraju učiti TRENIRATI te primijeniti znanje koja im daje škola padobranstva – tečaj padobranstva!

Škola padobranstva, program koji je prihvaćen od Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo, omogućuje Vam da u najkraćem mogućem roku naučite sve što je potrebno za prve sigurne samostalne skokove u padobranstvu. Potrebno je da imate 18 godina a ako imate manje od 18 a više od 16 potrebna vam je suglasnost roditelja da pohađate školu padobranstva.

Prije prvog skoka u školi padobranstva potrebno je napraviti liječnički pregled. Ako zadovoljite na liječničkom pregledu GORNJA GRANICA NE  postoji.

Škola padobranstva za cure, ZAGREB Upis škola

Additional information

Godine starosti16+
MjestaZagreb
Radno vrijemeVikend

Tečaj padobranstva, škola padobranstva – STATIC LINE sastoji se od teorijske i praktične obuke na zemlji s 1 skokom iz aviona s 1000 metara. Teorija se izvodi tijekom tjedna u srijedu, četvrtak i petak u večernjim satima, Ilica 31, Zagreb, poduzeće Oculus. Subota je aktivna cijeli dan na aerodromu i PRVI SKOK tijekom nedjelje!

Detalji škole padobranstva:

TEORIJSKA OBUKA ima pet predmeta:

Nakon predavanja potrebno je napisati TEST iz svakog predmeta.
Kada savladate teoriju prelazi se na PRAKTIČNU OBUKU na zemlji koja se  sastoji od:

 • Tehnike skoka
 • Prinudni postupci

Početnička škola padobranstva u ovom trenutku dozvoljava da napravite prvi skok ako ste napravili LIJEČNIČKI PREGLED.

 • prvi skok je na “gurtnu”  – padobran je gurtnom zakvačen za avion,
 • sljedećih četiri  do deset skokova učite ispravan odvoj od aviona sa 1000 metara,

Nakon prvog skoka nastavljate skakanje u Aeroklubu Tandem kao i ostali učenici. Kad naučite ispravan odvoj od aviona i SAMI OTVARATE PADOBRAN više niste početnik, postali ste učenik. Škola padobranstva nije gotova.

 • Izvodite nekoliko skokova sa 1000 metara “na slobodno”, sami otvarate padobran, savladavate stabilni položaj tijela – većini učenika potrebno je 3-5 skokova
 • Sljedeći korak je da pomalo dižemo visinu skoka padobranom iz aviona te radimo dalje po programu obuke.

Škola padobranstva – tečaj padobranstva ZAVRŠAVA kad zadovoljite kriterije Pravilnika o padobranstvu i pristupite ispitu za dozvolu padobranca A kategorije.

Tablica s CIJENAMA ZA UČENIČKE SKOKOVEU cijenu je uračunato:

 • Ticket za avion,
 • dio ticketa za nastavnika padobranstva,
 • najam opreme,
 • naknada nastavniku.
Visina skoka
u metrima
Cijena
u kunama
1000 200,00
1500 200,00
2000 250,00
2500 280,00
3000 280,00

Posjedovanjem padobranske dozvole A kategorije možete skakati gdje želite i više nije obavezno da imate kontrolu  nastavnika padobranstva. A kategorija je najmanja i morate se držati nekih ograničenja koji su propisani Pravilnikom o padobranstvu.

Aeroklub Tandem ima školu padobranstva za DALJNJE školovanje B, C, D kategoriju i NASTAVNIKA padobranstva. Svako Vaše usavršavanje je pod kontrolom. Ukoliko imate želju letjeti sa WINGSUITOM ili napredovati u SPORTSKOM padobranstvu  organiziramo tečajeve sa “kvalitetnim” padobrancima i instruktorima.

Za LAKŠE i bolje usavršavanje padobranaca organiziramo WIND TUNEL SIMULATOR. Za wind tunel simulator možemo reći da je SASTAVNI DIO škole padobranstva. On nije obavezan ali jako dobro DOPUNJUJE znanje uz brzo napredovanje u stjecaju vještina.

Predavanje SRIJEDOM, ČETVRTKOM i PETKOM u večernjim satima poduzeće Oculus, Ilica 31, dvorište, Zagreb


Aerodrom Lučko, Ježdovečka 17, Lučko, Zagreb, SUBOTA i NEDJELJA cijeli dan

Video s prvim skokovima učenika!

Za više vide-a pogledajte u našu galeriju  Više . . .

Osnovna slika, cure, škola padobranstva, Zagreb
Martina, škola padobranstva Zagreb
Ucenica na vratima, škola padobranstva, Zagreb
Priprema za skok ucenice, škola padobranstva
Ucionica škola padobrastva, Zagreb
Ines, škola padobranstva, Zagreb